stijlvolle trouwkaart meta moderne kalligrafie

Deze stijlvolle suite wordt gekarakteriseerd door een stijlvol lettertype gecombineerd met een detail element in moderne kalligrafie en een met de hand geïllustreerde krans en devider als eye-catcher. Jullie trouwlogo kun je overal laten terugkomen.

Je kunt de kaart personaliseren met een andere krans, jullie eigen tekst, lettertype, kleur, drukmethode en papiersoort. De opmaak blijft verder hetzelfde. In de collectiegids kun je kijken welke mogelijkheden er zijn en welke werkwijze ik hanteer.

Standaard worden er creme witte enveloppen bij geleverd.

Totaal prijs vanaf €358 inc. BTW | per 25 stuks
Prijs per kaart vanaf €4,55 | per 100 stuks

Handgeschept papier vanaf €345 inc. BTW | per 25 stuks
Prijs per kaart vanaf €5,55 | per 100 stuks

Offerte aanvragen

Aanvullende trouwkaarten

Als je een offerte aanvraagt, kun je aangeven welke trouwkaarten je nog meer wil, zoals Save the date, Detailkaart en RSVP.  Deze worden in dezelfde stijl ontworpen als je uitnodiging.

Kalligrafiediensten kun je ook tegelijk al aanvragen.

 

Extra toevoegingen

Op de pagina toevoegingen kun je de detail items zoals lint, waxzegels en gekalligrafeerde enveloppen toevoegen. Op de pagina dag van de bruiloft vind je de kalligrafiediensten zoals menukaarten, naamkaartjes etc. en welkomstborden om je bruiloft compleet te maken. Deze worden ook in dezelfde stijl als je uitnodiging gemaakt.

Wanneer ik alle gegevens heb ontvang je binnen 3 werkdagen een offerte op maat.

Maten: Luxe papier 13,8 x 19 cm | Handgeschept papier 12,5 x 17,6 cm