persoonlijk cadeau lijntekening illustratie

Zelf kaarten vormgeven

Je kunt een krans op maat laten ontwerpen, of een illustratie van de locatie of een lijntekening vanaf een foto. Eventueel aanvullend met kalligrafie in stijl naar keuze. Je ontvangt van mij het bestand digitaal. Vooraf krijg je eerst een schets en/of digitale proef met ieder mogelijkheid tot 1 keer feedback. Meer aanpassing rondes zijn mogelijk voor €25 per ronde. Het betreft een op maat gemaakt digitaal product, retourneren is daarom niet mogelijk. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. 

Yes dit wil ik!

Je kunt er ook voor kiezen om de kaarten te laten vormgeven en drukken door een proffesionele drukker. Daar vertel ik hieronder meer.

Tarieven digitale bestanden

T/m 8 kalligrafie elementen € 150

– Inclusief monogram

Monogram €65
– inclusief krans naar keuze uit de collectie

Locatie illustratie €150

Krans op maat €150

Foto illustratie €75

*prijzen zijn exclusief btw

Voorbeeld digitale elementen

  • Enkele naam
  • Achternaam
  • Locatie
  • Koppelwoord/teken
  • Datum
  • Menu items
  • Monogram (+krans) uit collectie
Trouw monogram krans
Digitale elementen bestellen

Je ontvangt de bestanden in zwart en wit in een .jpeg + .png + .pdf + .svg bestand.

Vooraf krijg je een potlood schets en/of digitale proef met ieder de mogelijkheid tot 1 keer feedback. Extra proefrondes zijn mogelijk voor €25 per ronde. Het betreft een op maat gemaakt en digitaal product. Retourneren is daarom niet mogelijk. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Trouwkaarten laten vormgeven

Als je geen idee hebt hoe je kaarten moet ontwerken kun je een offerte aanvragen. Daarin kun je aangeven welke trouwkaarten je nog meer wil, zoals Save the date, Detailkaart en RSVP. Deze worden in dezelfde stijl ontworpen als je uitnodiging. De vormgeving en offerte aanvraag gaat voortaan in samenwerking met Studio Oldstreet. Zij zal dan aan de hand van jullie wensen een offerte op maat maken en bij mij de kalligrafie en illustraties aanvragen.

Kalligrafiediensten zoals naamkaartjes kun je daar ook in combinatie met trouwkaarten ook aanvragen. Of je doet dit via mij.

 

Samplepakket

Ik raad je aan om vooraf het papier te bekijken welke mogelijk is, je kunt natuurlijk ook altijd een proefdruk laten maken.

Indien je de kaarten graag laat vormgeven dan verwijs ik  je  graag door naar Studio Oldstreet. Een ervaren drukker met oog voor detail. Zij zorgt dat alles tot in de puntjes goed voor elkaar is. Daar kun je ook samplepakketjes samenstellen aan de hand van jouw wensen.

Zelf op zoek naar geschikt papier? Bij colorspace kun je op luxe papier zelf kaarten drukken.  Voor handgeschept papier verwijs ik je door naar The Papermakers. (De site is in het engels, maar gevestigd in Amsterdam)

Samples voor de zijde linten kun je bestellen bij Silk and Flowers.

Offerte aanvragen