trouwkaart met moderne kalligrafie elementen

Trouwkaart met handgetekende illustratie en handgeschreven kalligrafie elementen

Deze elegantie suite wordt gekarakteriseerd door de klassieke kalligrafie en een met de hand geïllustreerde krans als eye-catcher. Jullie trouwlogo kun je overal laten terugkomen.

Je kunt je kaart zelf personaliseren met een andere krans, jullie eigen tekst, lettertype, kleur, drukmethode en papiersoort.

Wil je de kaart zelf maken, dan ontvang je van mij een digitaal bestand met de kalligrafie en illustraties die je nodig hebt. Wil je de kaart graag laten vormgeven en drukken, dan kun je hiervoor terecht bij Studio Oldstreet. Zij zal dan verder contact met je opnemen over al je wensen en een offerte op maat voor je maken.

Digitale elementen aanvragen

Info m.b.t. drukken en verder vormgeven zie onderaan de pagina

Tarieven digitale bestanden

T/m 8 Kalligrafie elementen € 150
– inclusief monogram

Monogram €65
– inclusief krans naar keuze uit de collectie

Locatie illustratie €150

Krans op maat €150

Foto illustratie v.a. €75

*let op: prijzen zijn exclusief btw

Voorbeeld digitale elementen

Enkele naam
Achternaam
Locatie
Koppelwoord/teken
Datum
Menu items
Monogram (+krans) uit collectie

Trouw monogram krans

Levering

Je ontvangt de digitale bestanden gewoon van mij. In zwart en wit in een .jpeg + .png + .svg bestand + .pdf bestand. De levertijd voor de digitale bestanden is ongeveer 2 weken.

Vooraf krijg je een schets en/of digitale proef met ieder mogelijkheid tot 1 keer feedback. Extra feedbackrondes zijn mogelijk voor €25 per ronde. Het betreft een op maat gemaakt en digitaal product. Retourneren is daarom niet mogelijk. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Digitale elementen aanvragen

Vormgeven en drukken

Als je een offerte aanvraagt, kun je aangeven welke trouwkaarten je nog meer wil, zoals Save the date, Detailkaart en RSVP. De vormgeving, het drukwerk en offerte aanvraag gaat voortaan in samenwerking met Studio Oldstreet. Zij zal dan aan de hand van jullie wensen een offerte op maat maken en bij mij de kalligrafie en illustraties aanvragen.

Kalligrafiediensten zoals naamkaartjes kun je daar ook in combinatie met trouwkaarten ook aanvragen. Of je doet dit direct via mij.

Samplepakket

Ik raad je aan om vooraf het papier te bekijken welke mogelijk is, je kunt natuurlijk ook altijd een proefdruk laten maken.

Indien je de kaarten graag laat vormgeven dan verwijs ik  je  graag door naar Studio Oldstreet. Een ervaren drukker met oog voor detail. Zij zorgt dat alles tot in de puntjes goed voor elkaar is. Daar kun je ook samplepakketjes samenstellen aan de hand van jouw wensen.

Zelf op zoek naar geschikt papier? Bij colorspace kun je op luxe papier zelf kaarten drukken.  Voor handgeschept papier verwijs ik je door naar The Papermakers. (De site is in het engels, maar gevestigd in Amsterdam)

Samples voor de zijde linten kun je bestellen bij Silk and Flowers.

Offerte aanvragen