Femke_beeq_kalligrafie_kalligraaf

Lieve Bruid to be

Bij het maken van jullie trouwkaarten vind ik het belangrijk dat je er over 10 of 20 jaar nog steeds met een wauw-gevoel naar kijkt.

Voor de dag van jullie bruiloft bied ik verschillende kalligrafiediensten, zoals een welkomstbord en naamkaartjes e.a. zodat jullie gasten zich extra speciaal voelen!

Met mijn passie voor kalligrafie en geloof in de liefde ga ik voor jullie aan de slag!

Kalligrafie is tijdloos, romantisch en stijlvol. Dit vormt de basis van ieder ontwerp, zelfs als het maar een klein element is.

Ik vind het belangrijk dat alles één geheel is, van de uitnodiging, tot het welkomstbord tot aan de naamkaartjes. Alles in dezelfde handgeschreven kalligrafie met een passend lettertype.

Als je 20 jaar geleden aan me zou vragen wat wil je later worden? Dan zou ik zeggen moeder. En dat ben ik!

Ik had eigenlijk nooit kunnen bedenken dat dit is wat ik zou gaan doen, maar het klopt helemaal! Ik ben altijd wel creatief geweest en goed in fijne motoriek, tekenen en daar heb ik ook altijd wel ontspanning in gevonden.

Maar met kalligrafie heb ik echt mijn passie gevonden! En ik vind het geweldig om je te kunnen helpen om je bruiloft van speciale details te voorzien.

Vooraf luister ik goed naar de wensen die je hebt. Ik vraag zoveel mogelijk informatie en wil jou ook zo veel mogelijk informatie geven zo dat we duidelijk weten van elkaar wat de verwachtingen zijn. 

Ik vind het fijn om laagdrempelig te communiceren. Dit kan via de mail, maar via een DM op instgram of whatsapp vind ik nog fijner. Als het nodig is, of als je dat fijner vind kunnen we ook even bellen!

Op de website staat al veel info per product of dienst, maar misschien heb je nog wel specifieke vragen of wensen. Dan is het altijd goed om even contact op te nemen!

Ik ben benieuwd naar jou verhaal en hoe ik je mag helpen!

liefs, femke