kaart op maat met kalligrafie

Met een kaartontwerp op maat is er veel meer mogelijk.

Je kunt kiezen voor een kaart uit de collectie als basis en een krans op maat laten ontwerpen, of een illustratie van de locatie.

Voor de papierkleur, envelopkleuren, drukkleuren kun je allemaal aangeven wat jij graag zou willen.

Jij deelt wat jou inspireert en wat jou wensen zijn. Door middel van een moodboard laat je zien waar je ongeveer naar op zoek bent. Dan ga ik voor jou aan de slag met schetsen en wordt het helemaal jullie eigen unieke trouwkaart. De andere trouwkaarten worden in dezelfde stijl ontworpen.

Prijs vanaf €485 inc. BTW | minimale afname 25 stuks

Offerte aanvragen

Aanvullende trouwkaarten

Als je een offerte aanvraagt, probeer dan zo veel mogelijk alvast jullie wensen aan te geven. Je kunt ook aangeven welke trouwkaarten je nog meer wil, zoals Save the date, Detailkaart en RSVP. Deze worden in dezelfde stijl ontworpen als je uitnodiging. Ik zal binnen enkele dagen contact met je opnemen om eventueel aanvullende vragen te stellen om een compleet beeld te vormen. Wanneer ik alle gegevens heb ontvang je binnen 3 werkdagen een offerte op maat.

Extra toevoegingen

Op de pagina waardevolle toevoegingen kun je de detail items zoals lint, waxzegels en gekalligrafeerde enveloppen toevoegen. Op de pagina bruiloft kalligrafie vind je de kalligrafiediensten zoals menukaarten, naamkaartjes etc. en welkomstborden om je bruiloft compleet te maken. Deze worden ook in dezelfde stijl als je uitnodiging gemaakt.

Maten: Luxe papier 13,8 x 19 cm | Handgeschept papier 12,5 x 17,6 cm